tag:blogger.com,1999:blog-8263938780071103817.post8254266412786681349..comments2023-06-13T14:09:13.648+02:00Comments on Naps en fonya: 9Josep Miróhttp://www.blogger.com/profile/10095369149706364878noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8263938780071103817.post-77800793364563932772011-11-18T16:44:58.363+01:002011-11-18T16:44:58.363+01:00Exactament, País.
Si fas una amanida de naps veurà...Exactament, País.<br />Si fas una amanida de naps veuràs que és convenient pelar-los, ratllar-los i deixar-los una estona en remull (ai, volia dir en fonya)...<br />Més o menys el que intento amb aquests posts.Josep Miróhttps://www.blogger.com/profile/10095369149706364878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8263938780071103817.post-42648927599935952302011-11-18T10:46:21.213+01:002011-11-18T10:46:21.213+01:00Uf, quanta raó!
Per cert, m´ha agradat recuperar ...Uf, quanta raó!<br /><br />Per cert, m´ha agradat recuperar "en fonya" , tenia una tia que sempre ho deia quan es referia a deixar roba al gibrell amb "polvos" de rentar. Jo dic en remull però em sembla que l´adoptaré.<br /><br />Naps, dius?PShttps://www.blogger.com/profile/02613217177182800168noreply@blogger.com